dostavka GRATUIT in toata tara pentru comenzi mai mari de 500 lei TVA inclus.
à Sub aceasta suma transportul este 25 lei (in aria de acoperire a curierului / Km suplimentari taxabili)
Telfon +40 770 181 631
+40 774 686 317
rabotno vreme Program de lucru:
Luni - Viner :9:00- 17:30
 

lighting-atelier.ro logo Fondata in 2003, compania Electro Style este pe deplin axata pe importul si comercializarea de sisteme de iluminat. Partenerul nostru principal este compania austriaca Esto, oferind o mare varietate de sisteme de iluminat intr-o combinatie bogata de spoturi, candelabre, plafoniere etc.консумативи.

In plus fata de aceasta gama de produse de iluminat din 2010 am inclus in portofoliul nostru iluminatul clasic si modern incredibil, cu cristale de inalta calitate ale producatorului Searchlight - Anglia.
Pe piata din Romania suntem de 5 ani importatori unici de centrale pe peleti Mareli iar in Bulgaria de de peste 20 de ani.

Sistemele de incalzire pe baza de combustibil solid sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, iar tehnologia electronica de ultima generatie ofera un randament real de peste 90%. Cu ajutorul unui termostat de ambient, acestea pot fi programate dupa bunul plac.

Inginerii nostrii lucreaza zi de zi la perfectionarea sistemelor de incalzire pentru dezvoltarea cresterii eficientei pentru ca dumneavoastra sa aveti confortul mult dorit.
O centrala consuma peleti in functie de necesitatea fiecaruia, de gradul de izolarea a locuintei.